Båttrasporter Kampanj

Vi erbjuder skräddarsydda båttransporter för privatpersoner & företag i Sverige

Specialister på båtar

Jag har jobbat med transport av båtar sedan 1985, vilket har gjort mig till specialist inom området. Med ett gediget båtintresse och kunnande ser jag till att hjälpa dig som kund på bästa sätt med din transport!

Försäkrade transporter

Hos Tom Edling Båttransport är din båt alltid försäkrat under transporten! Vårt mål är att ge våra kunder den bästa service av högsta kvalitet. Långsiktigt kvalitets- och miljöarbete är djupt rotat i vår verksamhet. Vi är aktivt engagerade i att utveckla rimliga och effektiva lösningar för båttransporter.

Nöjda kunder

I 36 år har vi hjälpt våra kunder med sjöfart och andra aspekter. Eftersom jag har gjort mitt bästa för att ge våra kunder god service har många av dem blivit lojala återkommande kunder, och de kontaktar mig alltid när de behöver frakt. 

Tom Edling Båttransporter

Lägg din tid och fokus på att ha en härlig tid på ute på sjön och lämna över ansvaret av transporten dit till oss

Jag har jobbat med transport av båtar sedan 1987, vilket har gjort mig till specialist inom området. Med ett gediget båtintresse och kunnande ser Tom Edling Båttransporter till att hjälpa dig som kund på bästa sätt med din transport. Vi transporterar motorbåtar och segelbåtar i olika modeller och storlekar. Jag vet vad som krävs i olika situationer och vid speciella skrovutformningar, tveka inte att kontakta mig om du har frågor kring transport.

Säkra båttransporter & nöjda kunder

Alla transporter är ansvarsförsäkrade Bil och släp med kölfickor för transport av två båtar Motor- och segelbåttransporter i Sverige

Med utgångsläge från Stockholm transporterar jag båtar åt både företag och privatpersoner, där tekniska körningar är mitt signum. Tveka inte att hör av dig till mig om du behöver hjälp, jag transporterar din båt till vilken plats du önskar i Sverige, oavsett storlek på båt. 

Båttransporter sedan 1985

Alla transporter är ansvarsförsäkrade Bil och släp med kölfickor för transport av två båtar Motor- och segelbåttransporter i Sverige

Boka båttransport

By clicking above button I agree to your site's Terms of Use and Privacy Policy and consent to receiving SMS messages and emails.

Behöver du hjälp med en transport?

Vi vill gärna hjälpa dig som kund med dina frågor. Är det ett mindre brådskande ärende rekommenderar vi att du använder det här formuläret. Vi försöker besvara din fråga så snabbt vi kan.

E-post

info@mail.se

Telefon

0123456789